Monthly Archives: November 2008

What Your Birth Month Means

Piawai

One of my friends just forward this email to me recently. Maaf, saya hanya ambil bulan saya dilahirkan saja. Bila saya baca fakta-fakta di bawah tentang hamba Allah yang lahir di bulan Jun, ada yang tepat mendiskripsikan diri saya, dan ada yang langsung tak tepat.

JUNE
* Thinks far with vision <- apakah visi saya? no idea…
* Easily influenced by kindness <- memang mudah terpengaruh…terutama sales & discounts
* Polite and soft-spoken <- jauh menyimpang…i’m totally LOUD!
* Having lots of ideas <- banyak…sampai jadi harta qarun dlm otak
* Sensitive <- over sensitive
* Active mind <- hmmm…lately, i’m quite mandom
* Hesitating <- yup…in everything
* Tends to delay <- totally true…in everything
* Choosy and always wants the best <- sometimes (ye ke?)
* Temperamental <- really, really me
* Funny and humorous <- most of the time
* Loves to joke <- my jokes not all are funny
* Good debating skills <- dalam menegakkan benang yg basah…hahaha
* Talkative <- totally me! sometimes dunno how to stop
* Daydreamer <- most of the time
* Friendly <- hmmm…saya ada ramai kawan
* Knows how to make friends <- biasanya org lain yg akan tegur saya dulu
* Abiding <- in what kind of thing?
* Able to show character <- saya seorang yg pelbagai karektor
* Easily hurt <- oh, saya memang cepat merajuk
* Prone to getting colds <- tapi tidak sedingin salju
* Loves to dress up <- my favourite
* Easily bored <- like now
* Fussy <- not really…but in certain things
* Seldom show emotions <- suka simpan dalam hati
* Takes time to recover when hurt <- yeah..
* Brand conscious <- mestilah…especially foods & beverages
* Executive <- hahaha…
* Stubborn <- another me
* Those who loves me are enemies <- huh? totally wrong!
* Those who hates me are friends  <- same goes with this one

Rumput oh rumput

Piawai

Ini cerita rumput di rumah saya. Rumput yg sudah boleh dikategori sebagai ‘hutan rumput’.

Saya berpindah masuk ke rumah saya sekarang sejak hampir 4 bulan yg lalu. Beli rumah org. Halaman depan ada kawasan berumput sikit. Kawasan belakang, agak banyak. Since pindah ke sini, saya or hubby tak pernah mesin/potong rumput. I mean upah org untuk mesin/potong rumput. Halaman depan dan belakang rumah kami totally macam rumah tinggal. Ya, Cik Sss berkemungkinan pernah singgah di halaman belakang.

Bukan kami tak mahu potong. Kami tak sayang pun ‘hutan rumput’ tu. Cuma, kami tak ada masa yg sesuai untuk panggil org datang untuk potongkan ‘hutan rumput’ tersebut. Hubby saya ada menunjukkan effort untuk membuang ‘hutan rumput’ tersebut dengan meracun. Tapi, meracun tak sama dengan totally gondolkan kesemuanya. My mum setiap kali dia datang menjenguk, dia akan bising-bising bertanya bila nak get rid kan ‘hutan rumput’ kami. Eyesore.

Dan hari ini, akhirnya rumah kami tidak seperti rumah tinggal. No more ‘hutan rumput’. Yeay! Ini semua atas usaha my mum yg tolong panggilkan org untuk mesin/potongkan ‘hutan rumput’ tersebut (but still saya yg bayar upahnya). My mum kata dia lega tengok rumah kami dah takde ‘hutan rumput’ tu. Baru macam rumah org katanya.

Lepas ni, boleh la buat kebun kat belakang rumah. Hmmm…cabai, serai, kunyit…apa lagi ek? Halaman depan boleh buat garden yg kami plan sebelum pindah dulu. Heee…best…best…

Photoshopku…

Piawai

warhol-copy

Oh…oh…saya sudah agak lama tak update blog ni. Bukan malas, tapi saya ada kerja sedikit. Kerja bersama-sama photoshop saya. Hehehe…sudah lama tak bermanja-manja dengan photoshop. Dah berkarat sedikit. Terpaksa meminta bantuan F1/Help menu dan juga website-website yang berkaitan. Banyak yang saya masih tak tahu dan tahu tapi kena ambil tahu semula. Bila saya sudah mula bermanja-manja dengan photoshop, saya akan jadi alpa sedikit. Full concentration (kononnya!). Untuk melihat hasilnya, sila layari http://balq15.deviantart.com. But, ada yang masih dalam proses pembikinan (macam shooting movie laks!).

My current life in 90 questions

Piawai

1. What was the highlight of your week?
nothing much
2. Whose car were you in last?
my Viva Love U
3. When is the next time you will kiss someone?
before i go to sleep tonite
4. What color shirt are you wearing?
off-white
5. How long is your hair?
ermmm…can i have a ruler please!
6. Are you good looking?
i bet!
7. Last movie you watched?
hancock
8. Who were you with?
my beloved hubby
9. Last thing you ate?
nasi+telur dadar+talapia goreng
10. Last thing you drank?
plain water
11. When was the last time you had your heart broken?
let me think…9 yrs ago perhaps
12. Who came over last?
last what?
13. Are you happy right now?
definitely!
14. What did you say last?
panasnyer…
15. Where is your phone?
beside me…on the sofa
16. What color are your eyes?
black perhaps
17. Are you left-handed?
nope
18. Spell your name without vowels:
blqs
19. Do you have any pets?
nope…maybe someday
20. Favorite Vacation?
my honeymoon
21. What do you dislike currently?
bau *&%$ kucing kt luar umah
22. What are you listening to?
currently nothing
23. If you could have one thing right now what would it be?
my unborn baby
24. What is your favorite scent?
baby’s scent
25. Who makes you happiest?
my hubby
26. What were you doing at midnight last night?
played online game at y8
27. When is your birthday?
14 june 1981…yes…i’m old
28. Who has the same phone as you?
nobody use that model anymore
29. Last time you went swimming in a pool?
3 months ago…bkt merah
30. Do you read your horoscope?
nope…ridiculous!
31. Where was the last place you bought something?
tesco…groceries shopping
32. How do you feel about your hair right now?
better than 7 months ago
33. Do you bite your nails?
nope
34. Do you have any expensive jewelery?
my wedding ring
35. Do you have any expensive jewelery?
bkn dh jawab ke soklan nih?
36. Myspace or facebook?
have both but i still stick to friendster
37. How fast have you driven a car?
130-140 kmph…i’m not a fast driver
38. Have you ever smoked?
nope…say no to smoke!
39. What was or is your favorite subject in school?
none!
40. Do you have Verizon?
what the…is that?
41. What type of boy or girl do you usually fall for?
sweet, funny, charming…just like my hubby
42. Do you have any hidden talents?
i think it still hidden
43. Favorite Song?
currently none
44. Do you like to sing at all?
if i like singing, i probably end up in malaysian idol or something similar with it
45. Dream Job?
lady of leisure…hahaha
46. Where does most of your family live?
scattered all over perak
47. Are you an only child or do you have siblings?
youngest from 3
48. Would you consider yourself to be spoiled?
not really
49. What was the first thing you thought when you woke up?
thank God i’m still breathing
50. Do you drink?
nope
51. Know any other languages?
a little bit of spanish n japanese
52. Ever write a coded message?
long, long time ago during primary school
53. Have you ever been IN a wedding?
yup including my own
54. Do you have any children?
coming soon
55. Did you take a nap today?
for 3 hours
56. Who has the same birthday as you?
donald trump!
57. Ever met anyone famous before?
yup
58. Do you want to be famous one day?
nope…menyusahkan
59. Any Pet Peeves?
someone not using their turn signal while driving…really annoying!
60. Are you multitasking right now?
yup…answering all these questions+watching tv
61. Do you like Britany Spears?
used to like her
62. What is your least favorite chore?
wash dishes
63. Last place you drove your car?
my workplace
64. Ever been out of the country?
yup
65. Where were you born?
kl
66. Could you handle being in the military?
nope…i’m not that tough enough – inside n outside
67. What is your average cell phone bill?
rm40-rm70
68. Who are you thinking about right now?
my hubby n my unborn baby
69. When was the last time you laughed REALLY hard?
just now…when i watched friends
70. How many pairs of shoes do you own?
plenty!
71. Are your toes always painted?
nope…i’m muslim though
72. How many piercings do you have?
only my ears
73. What are you doing today?
masak, kemas umah, sidai baju, tido, tgk tv, surf the net
74. Have you ever been gambling?
main tikam masa sekolah rendah dolu kira gamble gk ke?
75. When is the last time you updated your page?
friendster – yesterday, blog – today
76. Do you like rollercoasters?
yup!always searching for the thrill in it
77. Have you ever been to disneyland or world?
nope…but i hope someday i can bring my kids
78. Do you have a favorite cartoon character?
pingu
79. Last thing you cooked?
nasi+telur dadar+talapia goreng
80. How’s the weather?
not good…the heat really made me unconfortable
81. Do you e-mail?
yup…
82. What’s the stupidest thing you ever did with your cell phone?
throw it on the wall!
83. Last time you were sick?
last week
84. What states have you lived in?
only perak
85. Do you wish you could move?
nope…i love my perak
86. Do you take all the QuizPox.com quizzes?
nope
87. What is your dream car?
buggati veron…hahaha…if i’m a sheikh from saudi arabia
88. Have you ever wanted someone you cant have?
someone or something?
89. If you could be anywhere right now where would it be?
nothing better than my own home
90. Are you happy with your life?
yup!

CLICK HERE TO TAKE THIS SURVEY!

More MySpace Surveys | Tired of MySpace?

Stay at home sweet home

Piawai

Hari ni saya masih lagi bosan. Sudah hampir 2 minggu saya tidak bekerja. Tapi nasib duduk di rumah. Kalo kena tahan di hospital, lagi mengarut. Mahu mati kutu saya. No astro and no internet. Ingatkan boleh la hari ni nak mencuba sesuatu yang baru untuk photoshop tapi saya baru teringat yg malam Isnin lepas saya baru saja meng’format’ laptop tua ni. Then baru saya noticed yang saya tidak punya installer Photoshop CS2. Caishh…Mana nak cari installer nih?

Oh, reason saya bosan disebabkan tidak bekerja dan duduk di rumah ialah saya sedang memboyot 8 bulan. Mungkin ada yang berkata, “Aku pun pregnant 8 bulan gak tapi ok je lagi gi keje”. Hei, lain orang lain masalah ya. Pregnancy saya ada sedikit complication. Tak teruk tapi can become worst. Saya di’detected’ mengalami Placenta Praevia type II (anterior) which is masalah uri di bawah. The placenta menghalang sedikit ‘laluan keluar’ baby. The bad thing is, kalau saya bekerja terlebih or berjalan lama-lama it can cause bleeding. I don’t want that to happen. So, to prevent it from happen, my O&G physician pun suruh la saya berehat di rumah. No hard work at all. Tidak pasti sama ada saya akan bersalin normal ataupun cesarean. Ngeri memikirkan kalo kena c-section.

Saya sekarang ni pun sudah tidak berjalan ke mana-mana including shopping, ke kenduri kahwin, or anywhere. Oh, dan di tambah pula dengan sakit belakang yang not related dengan pregnancy syndrom (lower back pain). Saya mengalami upper back pain which is rare. Huh…banyaknya dugaan. Harap-harap masa bersalin nanti mudah la. InsyaAllah.

Satu Permulaan

Piawai

Salam…

Sebenarnya, blog nih saje mengada-ngada. Sementelah saya akan duduk di rumah selama 3 bulan tanpa apa-apa aktiviti yg menarik, so saya buat la blog nih. Memang mengada-ngada. Anyway, for my first entry, memang takde apa yg nak diceriterakan. Mungkin esok ada sesuatu. Mungkin.