My actual due date – 16 December 2008

Standard

16 Disember 2008. Hari ini sepatutnya due date saya untuk bersalin. Tapi saya dah delivered 10 days earlier. Hannah dah 10 hari. Kejap je rasanya. Saya tengok Hannah macam dah besar sikit. Eeee…geram tengok pipi comel Hannah. I’m really enjoying my days with Hannah. Mandikan dia, tidokan dia, menyusukan dia, salin nappy dia…everything lah.

Oh, sungguh saya taksub dengan anak sendiri. Takpe la. Bukan anak orang lain pun. Mama sayang Hannah banget!

4 responses »

  1. haha. sehari lepas bday angah. hum. hannah dah lebih seminggu! wa.. nak tengok, nak pegang, nak dukung!!! tapi.. erk.. kalau nak mintak tolong soh tukar kan nappy, tak pe la..😀 hehe…

    wa… makusu~

  2. ha’ah ye…lupa nk wish bday kat angah…
    Hannah nak masuk 2 minggu dah…macam dah besar sket je.
    ala…poyo je kakak zaynab ni…time baby wangi2, dia nak dukung, nak pegang…
    time baby dah tak berapa wangi, tak nak dukung…
    gi tolong ummu mus’ab salin nappy…

  3. Real life Hannah quite small gak. Baju yang new born sume besar untuk dia. Nappy pun asyik melorot-lorot je. Rambut lebat tuh ikut papa dia kut. Rambut mamanya dah jarang-jarang…hahaha…kena continue makan calcium.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s