Happy Mother’s Day to me

Standard

Oh, oh…pertama kali saya akan menyambut Hari Ibu. Rasa tak percaya je. Sebelum ini saya yang akan wish pada mak dan ibu. Tapi kali ini, En. Suami sudah wish awal-awal pada saya. Hehehe. Nanti bulan depan saya wish pula Happy Father’s Day pada En. Suami.

So, to all mommies out there, Happy Mother’s Day. Mak, ibu, Selamat Hari Ibu. Love both of you so much. To mama too. And to me. *smiling*.

++++++++

Ahad, 10 Mei 2009

Pulang dari cycling, En. Suami memberi kejutan Hari Ibu. Oh, sila jangan fikir yang bukan-bukan ya. En. Suami membeli sebiji cheese cake sebagai hadiah Hari Ibu. Sungguh tak sangka. Saya takde minta apa-apa pun. Lagipun dia dah wish semalam. Pastu dapat pula sepotong blueberry cake percuma. Dah la cheese cake itu yang terakhir. Rezeki betul. Thank you En. Suami for the thoughts. Then petang tadi pergi rumah mak, bawa sedikit untuk mak dan Aby (my niece). Peluk cium mak sambil wish Happy Mother’s Day sebelum balik. Kena telefon ibu wish Happy Mother’s Day juga.

Sila nikmati cheese cake ini. Walaupun bukan Secret Recipe, tapi sedap. =)

atas kotak kek tu siap ada sekuntum bunga lagi

atas kotak kek tu siap ada sekuntum bunga lagi

nyum nyum

nyum nyum

4 responses »

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s