Hannah

Standard

Hannah sudah pandai menaip dan menjerit in her own language. Ini hasil taipan Hannah semalam.

ploo;-0l,0kpb6kkki9om,,,,788s ap;../.im  mwe7r4m omuy     f rvv ycfz   t        .           v,lijk   ,6gyg  i .,ij fcv  vedc5dc       8n n vb  zzfnu b 6b 6b  mb ik               fk   z3s  /, /h bimj       v b  m  b zzl v/ unonnhjhgcv 

Dia seronok sangat bila dapat tekan-tekan keyboard. Bersungguh-sungguh tengok skrin sambil tangan laju je menekan keyboard. Macam tau je nak taip apa.

Ni pula dirakam secara sembunyi-sembunyi. Sebelum tu bila saya or En. Suami nak rakam, dia terus senyap bila dia nampak camera. Konon dia tau la orang nak ambil gambar dia. Entah apa la yang dijeritkan tu. Macam menangis tapi tak. Macam suara tak puas hati pun ada juga. Hehehe. Tapi itu actually suara dia jerit nak minta susu. Dah lapar dah.

4 responses »

  1. wahead: tu la pasal. sebelum tu lagi sakan dia jerit. time nak record je dia terus senyap. takat huh, huh gitu je. kita buat macam koir la. hahaha.

  2. aby rad: memang bahagia and best aby. rasa macam nak tambah lagi 3 je…hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s