Buzzy bee

Standard

Oh, oh, oh…dah lamanya saya tak update di sini. Agak busy sikit minggu ni. Dan minggu-minggu yang akan datang. Kerja semakin bertambah. Gaji tak juga tambah-tambah (ciass…baru probation dah nak minta tambah gaji). Hehehe. Actually banyak benda nak tulis. Kat draft post dah berlambak-lambak unpublish posts. Hahaha. Memang busy sangat. Sempat taip 1-2 perenggan je. Pastu either dah takde idea nak tulis/merapu apa or kena sambung kerja-yang-tengah-buat-tapi-curi-curi-tulis-blog. Nanti la saya update banyak-banyak lagi. Nak sambung kerja. Ciao!

Nota kaki: Hari ni nak pergi makan nasi minyak. Dah lama tak makan nasi minyak kawan-kawan. Nanti saya letak entri pasal kenduri ni. Heee. =)

2 responses »

  1. gaji skang ni mmg susah nak tambah2… huhu… masih ada keja pun dah syukur sangat2…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s