Larger than life

Standard

I need a larger handbag. Why? To lug all these stuffs:

  • Purse
  • Handphone
  • Compact powder
  • Lipbalm
  • Hand lotion
  • Mini perfume
  • Oil blotter
  • Ointment
  • Panadol
  • Notebook
  • Tissues
  • Keys
  • Pen
  • Digicam
  • Mints
  • Baby wipes
  • Diapers
  • Milk bottles
  • Hannah’s extra clothes
  • Baby teether/toy
  • Burp cloth/wash cloth
  • Baby changing mat
  • Flask
  • Baby bottom balm

Currently tiap kali kami keluar jalan-jalan, saya mesti kena bawa 2 bags. One is my handbag and the other one is Hannah’s ‘handbag’. Jenuh nak kena bawa 2 bags. So, I think I should carry one bag only. All-in-one. Senang nak bawa. But En. Suami suggest beli bagpack. Wuuu…tak stylo la bawa bagpack. Saya dah usha-usha couple of large totes and hobos. Tapi tunggu bulan depan la baru beli kut. Hihihi. Sales dah habis pun tak apa.

5 responses »

  1. aha!! takkpe.. oversized bag mmg tgh in skang.. dont worry! sy pon sumbat everything.. n i meann.. everythinnggg dalam the same handbag! hehehe!

  2. ohhhh… same la kita. sakit bahu sebab bawak segala mak nenek barang budak kecik ni je.

  3. murni: tengah nak cari oversized bag yang sesuai…

    .i.n.a.z.: barang2 si kecik tu lagi banyak daripada barang2 mama dia…hehehe

    buzzybug: nanti orang ingat traveller sesat mana pulak…kikiki

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s