Kad hutang sudah licin

Standard

Saya sudah dapat kad hutang/duit plastik saya semalam. Teruja yang teramat sangat. Hahaha. Dalam otak dah penuh list barang yang nak dibeli. Ohhh…I think I can’t restrain myself. Kikiki. Tangan dah gatal teramat sangat. And my first (maybe last) purchase by using that card is…

this!

this!

Nokia 5800 ExpressMusic. Not 1 but…

TWO! DUA! DOS!

TWO! DUA! DOS!

One for me and one for En. Suami. Wakaka! Dah dua-dua tergedik-gedik nak sangat telefon ni. Lagipun, dah lama sangat tak merasa pakai handphone baru. Handphone kami yang sedia ada dah uzur sangat (alasan yang sangat tak boleh nak pakai). Eventhough teringin nak  iPhone 3G or Blackberry Storm, tapi ini je la yang kami termampu nak beli. As long as it is touch screen. Hishh. Jakun betul la. We bought it with a very bargain price. RM1160. Murah ke? Kalau sesak-sesak dah kurang duit, boleh let go kat lowyat.net dalam RM1300 (nego). Kompem ada orang nak beli punya. Hahaha.

So, kad hutang/duit plastik saya sudah digelek  separuh (separuh ke?) daripada had limit. Tunggu je la statement bulan ni hujung bulan nanti ye. Lalala.

Nota kaki: Ini kira hadiah birthday untuk saya dan En. Suami. Lululu.

10 responses »

  1. “Nota kaki: Ini kira hadiah birthday untuk saya dan En. Suami. Lululu”

    saaaaaayang balq15…. hadiah besday ek.. so tak payah bayar la ek… buleh buat dry je la ek… hehehehhehe

  2. lord_darkslide: hadiah birthday yg sendiri2 bayar ye…sila jangan buat2 kering hati da perasaan ye…nanti tak makan sebulan ye…

  3. wah…bis gak credit limit cik kak ni beli dua enpon..huhuh…beware of c.c dear

  4. imm: hutang dgn bank takpe…jgn berhutang dgn ah long or sedara-mara…itu lagi bahaya…lalala~~~

  5. a.z.n.e.e: sebab dah uzur la aku laki bini tukor hp…huhuhu…hp dua2 dah leh masuk muzium dah…hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s