Transformers = Awesome!!!

Standard

Baru lepas habis tengok Transformers: Revenge of The Fallen. Totally AWESOME!!! Berbaloi RM20 (2 tiket kan). Di TGV Ipoh, 3 houses menayangkan Transformers pada jam 3.30pm. Saya tengok di house 2. Dan memang full house. Start je movie, saya terus rasa macam kena gam gajah di kerusi cinema. Macam kanak-kanak kecil yang masuk candy shop pun ada. Memang best! Ohhh…saya tak tau nak gambarkan macam mana. Kamu pergi la tengok sendiri. Baru tahu dan puas hati. Saya dan En. Suami memang puas hati sangat-sangat. 11 out of 10.

Nota kaki: Saya tak mahu jadi spoiler. =P

9 responses »

  1. a.z.n.e.e: cepat2 booked tiket…beli terus online pun ok..weekend lagi la ramai org.

  2. aku rasa macam tertinggal kapal. semua org keliling aku teruja dgn transformer, aku yang menguap2 mengantuk.

    aku memang tak minat cerita robot. kalau katun, ok. kalau manusia betul dengan robot, tidak.

  3. imm: rugi…rugi…tapi takpe. nanti suruh michael bay buat edisi animasi pulak…huhuhu…

    incik nabil: ini wayang pertama selepas 10 bln dan selepas ada baby. semalam dua2 cuti, so pergi berdating macam dulu2…huhuhu…tapi incik, tgk kat dvd tak sama macam tgk kat wayang. kat wayang sound effect dia mmg best. tapi tak tau la kan kut kt umah incik ada sistem audio yg best eg: bose.

  4. haha~ mak usu pun dah tengok ke transformers??

    byang baru jek tengok rabu malam kamis…memang best gile r…

    tapi yang tak best dapat seat kat depan….penuh seh….ramai betul orang yang nakl tengok…ceh~

  5. ‘Asim: mak usu n pak usu ambil cuti seh semata-mat nak tengok…hahaha…tak la…ambil cuti sebab lain then terus la tengok movie. nasib dapat seat belakang sekali sebab beli awal2..kalo tak memang kena tengok ‘cicak’ la…mendongak ye.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s