Breakfast simple

Standard

Breakfast pagi tadi saya malas nak masak beria-ia. So, saya buat something yang simple tapi mengenyangkan. Sandwich. Lagipun dah lama tak buat tuna and eggs sandwiches. But nak buat extra special sikit. Jadi tambah la wedges as side dish. Hahaha.

Tuna & eggs sandwich with wedges

Tuna & eggs sandwich with wedges

Ni kalau jual mau RM5 sepinggan. Hehehe. Nak buat coleslaw tapi susu segar tak ada. Jemput makan ya.

8 responses »

  1. akak wat coleslaw pakai susu segar ke? Kalu sy,mmg semata2 letak mayo jek.. :p

  2. murni: ha’ah…letak fresh milk dia rasa creamy lagi…ala2 macam coleslaw kenny rogers gitu…hahaha…

  3. teringat kat mak ko punya sandwich..dolu2 slalu pau ko punya sandwich kat hostel..i likeeeee yummy

  4. wahead: hahaha…mak aku nyer sandwich aku dah altered…bagi pedas sikit sebab laki aku suka pedas.

  5. ok..bila mai umah ko nanti ko kasi aku satu sandwich yg kawwww punya..nak test sama tak dgn makcik ramlah yer heehehe

  6. wahead: ler…datang umah aku makan sandwich je? senang la aku cam ni…hahaha.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s