Shuz Galore

Standard

Saya tiba-tiba teringin nak beli kasut baru. Tapi…saya nak yang lebih kurang macam kat bawah ni. Ada sesiapa sudi nak hadiahkan ke? ;P

shuz_picnik

 

1. Max Studio

2. Tory Burch

3. Debenhams

4. Charlotte Russe

5. Kurt Geiger

6. Topshop

7. Nine West

8. Restricted

9. Miu Miu

10. Dorothy Perkins

11. Franco Sarto

12. Guess

15 responses »

  1. korang dedua tak bleh pakai laa… nnti nk bwk baby susah.. org mcm aku ni yg sesuai… senang crite, korang present kt aku je lah… hahahah

  2. Linda: Sape kata mommies tak leh nak pakai wedges n heels? tapi idak le yg sampai 4-5 inci tu. Aku tolak baby dlm stroller je..hehehe

  3. Makusu!!!

    Mak oi!!! tingginye kasut!!!
    hehehe….. ni nk cover tinggi ek???

    just kiddin`….

    jOm jenguk blOg kakak pulak~ ^_^”

  4. nak free??

    ada caranye.. nnt dtg cari aku…

    ada baucer free more than rm50 at jusco, kfc, parkson etc k… ko nk shopping ape pun boleh..

  5. kakak: sejak bila kakak ada blog ni? ;P

    imm: cuci mata je…bukan nak kena beli pun.

    a.z.n.e.e: baucer tu cukup tak nak buat beli 12 pasang kasut? kikiki.

  6. sejak sume ade blOg!! kakak sOrang je x de~
    sO, ape lagi??
    makusu g laa jenguk blog kakak kat akakiman.blogspot.com
    jgn lupe add kat link makusu~ ^_^”

  7. Pingback: Akhirnya…murah saja… « My Story, My Life

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s