6 vs 12

Standard
 

Last Thursday, me and Mr. Husband went to Jusco. Our mission: shoe hunting. Not for me actually but for him. Kebetulan sekarang tengah Mega Sale. So, berjalan-jalan la kami mencari kasut. But unfortunately, there’s no size that can fit his feet. Susah wo nak cari kasut saiz 11. Ada yang ada saiz tapi cutting kecil la, mahal sangat and even dah less (10%-20%) pun still RM300++ lagi la. Kenapa la yang jenama mahal-mahal tu tak less sampai 50%-70%. Kuciwa la si En. Suami.

Masa dah nak balik tu, tiba-tiba En. Suami ajak masuk ke kedai Crocs. Saya tau Crocs confirm ada saiz besar sebab ada sorang lecturer kat kolej saya pakai Crocs as work shoe sebab dia pun ada sepasang kaki yang besar macam En. Suami. En. Suami sangat la suka hati sebab ada saiz yang diingini. Not just size 11, size 12 pun ada. After trying out couple of Crocs, akhirnya En. Suami pun dapat la beli sepasang kasut kerja yang teramat selesa – Yukon.  Ambil saiz 12 lagi tu. Huhuhu. And, saya pun sempat juga mengepau sepasang Olivia. Tapi warna merah stock tak sampai lagi. Wuuuu. Anyway, walaupun Crocs takde sales, kami tetap beli juga. Ini kerana Crocs sangat la selesa bila dipakai. Sila la beli sepasang.😉

Lihat la kakiku yang chumil itu...huhuhu...

Lihat la kakiku yang chumil itu...huhuhu...

Dalam Crocs ada Crocs

Dalam Crocs ada Crocs

17 responses »

  1. wuuuu.. comelnye kasutmu.. besar sungguh kaki husbandmu sampai muat lak kasut kau dalam kasut die. huhu. oh, aku faham perasaan tak jumpa kasut saiz yang sesuai. tsk tsk..

  2. adoila… teringat aku citer Thumbelina, Jack and the Beanstalk and Gulliver’ Travel. Pasal per? Lu pikir la sendrik… huhuhuhu

  3. huhuuh!! igtkan kaki daddy and baby tadi.. rupanya ngan mummy..

    mmg besar sunggguhh!! hehehehhe!

  4. chempaka: itu pun dulu aku pakai size 5.

    J: ye…ye…aku faham…

    wahead: aku pun pakai gi keje gak…huhuhu.

    murni: kaki baby belum leh nak pakai crocs lagi.

    aki: hehehe…

  5. hum. kecik dan besar nye kaki! haha… comel²~~

    takpe kaki besar tu unik. kalau diri lagi stabil. [ade kaitan ke?]😀

  6. akak nih, tau la kat kedai crocs.tp kat mana?
    akak g jusco mana yg ada crocs?

    p/s:ala..kalau akak bli kat uptown pon umi tak gtau org punya.hehe..

  7. chocho1ic: hehehe…akak beli kat crocs kat ipoh ni je. kat kl bkn bersepah2 ke kedai crocs?

  8. yesss….crocs mmg sgggttt selesa dan aku ada 2 pairs yg selalu ku pakai masa drive dan shopping mopping

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s