@_@ + T_T = >_<

Standard

Title kat atas tu adalah ekspresi saya ketika menanda kertas jawapan students – pening, nak menangis dan…ekspresi yang last tu macam orang sakit perut pulak…actually tu ekspresi lawak.

Macam ni la kut perasaan lecturers saya dulu bila tanda kertas soalan kami. Merapu semuanya. Yang tak pernah ajar pun boleh termasuk juga. Bak kata rakan saya…hukum karma. Ye la kut. What comes around goes around. Huhuhu.

Ya ampun wahai lecturers ku sekalian. Tak ku sangka seteruk ini rupanya. Wuwuwu…

paras rupa kertas jawapan

paras rupa kertas jawapan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s