Usability Through Eye Tracking Seminar@MIMOS

Standard

Last Wednesday saya ada seminar di MIMOS. Tajuknya…macam tajuk entri ni ye. Gempak ye kawan-kawan tajuknya. Tapi saya asyik ngantuk je. Speaker tu tak best! Ada one time saya dah terlena. Kikiki. Part yang saya tak ngantuk and best cuma part makan je. Hehehe. Oh, dan part tangkap gambar sana-sini. Then terjumpa lecturer UPM yang dipinjamkan di MIMOS, Dr. Ramlan Mahmod. Sempat la sembang-sembang dengan beliau sekejap. Ok la, malas cerita panjang, jom kita layan gambar…Zasss!

28102009165

Usability Through Eye Tracking Seminar

28102009166

MIMOS

28102009138

ada tag nama you...

28102009139

ada goodie bag

28102009152

dapat notebook

28102009158

dapat keychain sebab jawab soalan walaupun salah...hihihi

28102009145

makan time!

28102009143

makcik speaker yang buhsan giloss!

28102009159

area apa entah

28102009164

eye tracking monitor

P/s: gambar ada banyak lagi tapi dekat Mar sebab guna digicam dia. Hehehe. Saya terlupa bawa digicam sendiri.

3 responses »

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s