Akhirnya…murah saja…

Standard

Siapa still ingat entri Shuz Galore? Hmmm…hehehe. Sebabnya…
Jeng…jeng…jeng…

shuz1

shuz2

Dah berjaya rembat 2 pasang ni di Vincci. Kikiki. Really-really can’t help it. Dah lama sangat mengidam. Tambah-tambah bila dah ternampak kan. Walaupun tak sama dengan yang macam list gambar tu, tapi seakan-akan sama la. Jadi la. Lagipun yang dalam list gambar tu konfrem la mehe ye kawan-kawan. Yang saya beli ni morah aje. Jenama Vincci je pulak tu. Ni nak buat pakai pergi kerja ye. Nak buat pakai shopping-shopping, amat la tidak sesuai. Mau patah pinggang saya. Better pakai Crocs itu saja.

Nota kaki: En. Suami mesti membuat bebelan ya bila dia tahu saya beli kasut-kasut ni. Oleh itu, mari kita rahsiakan dulu (nak rahsia mendenya kalau dah post entri pasal benda ni kat sini. Lalala~~~).

10 responses »

  1. J: dua2 rege same…rm69…tp dpt diskaun rm10 each…actually beli kasut rege above rm50, dpt diskaun rm10 tu.

    en suami: erkk!! kantoi sudah…hahaha

    wgp: sila la ke vincci ye…rege mcm yg di mentioned kan kat atas tu…tp ko dgn jaja takyah la nak pakai dah…kome dah cukup tinggi dah..aku yg ketot ni je perlu pakai heels 4 inchi ye…

  2. buzzybug: itu hanya untuk dipakai dlm kawasan kerja sahaja…tak sampai seharian pun pakai…

  3. Pingback: The Red Shoe « My Story, My Life

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s