Kursus induksi

Standard

Weekend ni saya dan beberapa lagi lecturer akan ke kursus induksi di Cinta Sayang Golf & Country Resort, Sungai Petani, Kedah. Yeay! Dapat jalan-jalan. Walaupun bukan tujuan untuk berehat but at least dapat getaway sekejap. Cuma yang tak bestnya, tak boleh nak bawak Hannah dan En. Suami. Wuwuwuu~~~

Haish…macam mana la gamaknya En. Suami nak handle Hannah yang dah semakin lasak tu selama 3 hari 2 malam. Risau pulak saya. Nanti dibuatnya Hannah tu datang angin tantrum, habis la. Dah la 2-3 menjak ni Hannah nak berdukung sebelum tidur. Lepas tu kalau terjaga tengah-tengah malam, dia menangis macam nak kejutkan saatu taman tu. Walker dah tak mau dah. Dia dah dapat kaki, satu rumah tu dia nak explore. Tabah la ye En. Suami. Heheheh.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s