Majlis Anugerah Dekan KPTM KCI 2009

Standard

Ini cerita dah basi tapi saya nak cerita juga-juga.

Jumaat minggu lepas-lepas (30 Oktober 2009), ada Majlis Anugerah Dekan KPTM Ipoh yang berlangsung di Hotel Excelsior, Ipoh. Majlis hi-tea. Saya excited nak pergi sebab nak naik bas baru KPTM Ipoh and nak makan free. Lalala.

Majlis ni actually untuk meraikan students yang dapat CGPA 3.5 dan ke atas pada sem lepas. Bermula daripada sem 1 hingga sem 7. Mentee saya ada 2 orang yang dapat. Tu yang saya dapat pergi sekali tu. Hehehe. Students PWWW saya ada juga 4-5 orang. Perempuan belaka ye.

Makan sedap (maybe sebab tengah hari tu saya tak makan…so semua nampak menyelerakan). Dah…jom tengok gambar.

P1080862

posing dengan kak nas a.k.a timbalan pengarah

P1080865

pemandangan dalam bas

P1080872

check no. meja ye dik

P1080878

mak dara vs anak dara

P1080885

Mem Pengarah tengah berucap

P1080897

Ja-are dan Ely nyanyi lagu 'Belaian Jiwa'...dua-dua mentee saya ni

P1080899

makan time!

P1080901

my meal...hehehe

P1080905

asam laksa. yumm!

P1080906

abc. yummeh!

P1080907

antara students saya yang dapat anugerah dekan

P1080908

with my mentees. ja-are and ely.

P1080911

with students and mentees.

P1080909

posing lepas perut dah kenyang

2 responses »

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s