Aiyok…

Standard

Sudah kembali bekerja setelah 5 hari bercuti-cuti Malaysia. Malasnya. Balik-balik kerja je, dah ada cerita yang tak berapa nak best didengari. Kenapa la ada orang yang ada PhD ni? Not PhD yang philosophiae doctor tu. Perasaan hasad dengki nih. Aiyok…kami lecturer-lecturer keluar gi breakfast beramai-ramai pun ada orang yang tak puas hati. Bukannya kami ada kelas pun. Dah cuti semester dah ni. Bagi la chan kami nak berfoya-foya. Bukannya kami keluar dari pukul 9am, pukul 2pm baru balik opis. Macam la kami ni keluar lepas tu pergi joli-joli kat Jusco. Haish…dah semua lecturers dapat ‘warm’ email dari HOD. Dah. Malas nak bebel. Hari ni keluar breakfast on the dot pukul 10am and balik pun on the dot pukul 10.30am.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s