Kursus Induksi

Standard

Ini cerita dah basi lagi dah lapuk. Tapi saya nak cerita juga. Huhuhu. Seperti yang kamu semua sedia maklum, bulan November lepas saya dan beberapa lagi lecturer telah diarahkan untuk menyertai Kursus Induksi di Cinta Sayang Golf & Country Resort, Sg. Petani. 3 hari 2 malam. Ala kursus induksi ni macam orientasi la untuk para lecturer. Oh lupa. Induksi tu bukan untuk cawangan Ipoh je. Cawangan lain pun ada juga like Bangi, Alor Setar, dan Batu Pahat. Kiranya 4 cawangan la. Malas nak cerita, kita tengok gambar aksi je la ye.  

Day 1  

Cinta Sayang Golf & Country Resort

Geng Ipoh paling awal sampai

aweks Ipoh...huhuhu

jejaka Ipoh...

Sesi ceramah

para peserta

Kelapa! Baekk punya~~~

Day 2

ceramah lagik

bertungkus-lumus siapkan projek "KPTM 2020"

bila nak siap nih?

akhirnya...siap juga model kami...

Day 3

Orang lambat selalu rugi

dapat hadiah

semua peserta induksi

pose cover album nih

mangsa keadaan

bersantai di tepian kolam

err...yoga+makyong

sesi berendam

sempat singgah RFC

RFC bestt!

Induksi ni enjoy la walaupun tak cukup masa nak buat itu ini especially time makan rasa macam telan je makanan tu. Tak menikmati sepenuhnya (siapa pernah pergi BTN, dia ala-ala macam tu la). So, sekian untuk laporan kali ini. Nanti nak buat laporan untuk Lost World pula. Ciao.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s