Hadiah

Standard

Semalam pergi Jusco dengan Reen and Kak Yud. Beli hadiah untuk cabutan bertuah bagi dinner Family Day hari Ahad nanti. Semuanya barangan elektrik. Apa dia barangnya, tu rahsia la. Tapi masa kami dok nak cari barang-barang yang sesuai tu, rasa macam payah benor sebabnya peruntukan sikit je. Barang elektrik semuanya mehe-mehe. Kami nak kena beli yang budget di bawah RM80. Common electrical appliances yang orang selalu bagi mostly kettle, iron, table fan, toaster. Rasa macam bosan pulak asyik nak bagi yang tu je. Tapi dah tu je yang murah kan. Then nak cari hadiah untuk birthday pulak. Perancangan nak beli pen and then nak engrave nama. Tapi tak cukup la pulak pen yang nak dibeli tu. Nak 7. Yang ada cuma 3 je. Kena la tukar hadiah lain. Hari ni pun nak kena cari hadiah lagi and nak balut hadiah yang dah dibeli. Sekian laporan untuk hari ini. Ciao.

One response »

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s