Splashes!

Standard

Last 2 weeks, kami pergi berjimba di Lost World of Tambun. Dah lama gila tak pergi sana. Last time pergi sana masa zaman berpacar-pacaran dengan En. Suami. Hehehe. Time tu Lost World baru-baru  je lagi open. Tiket masuk pun murah je lagi. RM18. Sekarang dah RM30. Hannah eksaited nak main air (ke mamanya yang lagi eksaited?).

A day before tu, pergi Ipoh Parade untuk cari swimming suit Hannah. Tengok Ogival. Harga mak aih. Mehenye. Paling murah RM50. Tak berbaloi-baloi sebab komfem Hannah dapat pakai kejap je. Tengok jenama lain pun lebih kurang juga. Last-last jumpa kat Reject Shop. RM23. So cute sebab ada gambar sunshine pakai shades kat depan swimming suit tu. Esoknya tu, sebelum pergi Lost World sempat singgah Giant kejap sebab nak beli pelampung dan toys untuk Hannah. So, jom kita tengok gambar aksi la ye. Nak cerita panjang saya malas nak taip. Huhuhu.

Hannah eksaited nak mandi

Muka budak eksaited

Depan entrance

Nak salin baju la...jangan la peek

With Papa

Main pasyor

Ni...ni...ni...

Yeay! Main ayor...

Mama...tolak la laju sikit

splash...splash

Muka dah penat berenang

Family mandi-manda

Tak sempat nak naik Merry Go Round sebab dah nak hujan

Bukti pembelian...hehehe

Nota kaki: tengah fikir-fikir nak jalan mana lagi ni.

3 responses »

  1. buzzybug: swimming suit memang mahal..yang muslimah punya swimming suit tu lagi mahal…

    J: ingat hari tu nak mintak kat ko yang voucher tu…tapi macam rasa dah habis je…hohhoho

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s