J Card Day@Jusco Kinta City

Standard

Hari ni ada J Card Day kat Jusco Kinta City. Tapi tak boleh nak pergi sebab kerja. Wuwuwu. Mesti orang dah berduyun-duyun. Wuwuwu. Dah la gaji belum masuk lagi nih. Bonus pun tak dapat. Double wuwuwu. T___T. Nak beli cadar baru yang kompem orang dah sebat yang hok lawa-lawa tu. Wuwuwu. Mana sempat nak pergi time lunch time. Nak pergi lepas kerja kompem dah tinggal habuk jer. Wuwuwu. Kesimpulannya, wuwuwu aje la. Wuwuwu.

Update

Sempat singgah time lunch hour tadi. Orang ramai tak hengat. Pergi dengan En. Suami. Dari eksaited nak bershopping (walau hakikat takde duit lagi), terus jadi rimas. Ramai sangat orang. En. Suami nak cari seluar kerja tapi tak ada yang berkenan. Saya pergi area baby’s. Memang komfem lagi packed la orang. Nak cari baju tidur untuk Hannah tapi dah tinggal yang tak berapa menarik je. Yang chantek-chantek semua dah tak ada size and yang tak ada sales. Tapi dapat la merembat 2 helai dress yang less 20% and 3 helai t-shirt yang less 70%. Then kami beli luggage yang besar bangat. Less 70%. From harga asal RM429 jadi RM128. I loike. Memang dah lama sangat nak beli luggage besar. Senang nak sumbat kami punya baju sekali 1 bag je. Tak payah nak jinjit banyak-banyak bag. Silap-silap baju Hannah pun boleh masuk sekali. Haha. Oh, queue nak bayar jangan cakap la berapa panjang ye. Sama juga dengan queue untuk redeem voucher. Itu petang nanti baru nak pergi redeem. Dah tak sempat. So, sekian laporan J Card Day.

Nota kaki: sila jangan bawa anak kecil atau bayi bersama-sama anda ketika J Card Day. Sangat tidak sesuai ye tempat-tempat yang sesak begitu. Saya asyik dok dengar baby and kanak-kanak nangis je.

2 responses »

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s