IDTM

Standard

…is stands for Introduction to Digital Technologies and Multimedia. Tu la dia subjek yang saya kena ajar untuk semester hadapan ye. Ye cuma 1 subjek je. 6 kelas okeh. Pengsan akak uolls. Mau muntah darah nak mengajar benda yang sama for 6 times in a week. And memang akan kompem there’s 3 classes in a row per day. Dah la kena ajar students semester 2 yang previously known as the students yang banyak masalah, banyak pe’el, and banyak macam-macam kerenah yang entah hapa-hapa entah lagi. Aduyaii. Moga diriku ini akan tabah la ye. Cuma yang bestnye, saya mengajar lebih dari 22 jam. 24 jam actually. So boleh la claim extra hours. Cumanya, claim tu bukan la dapat tetiap bulan. Hujung semester nanti baru boleh claim. And belum tentu dapat on the dot. Kut semester lagi satu baru la dapat. Huhuhu. Tak kisah la. Ok la. Ciao.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s