Kelas bermula

Standard

Semester baru dah bermula. Timetable untuk semester ni dah dapat since last Friday. So packed! Hanya hari Selasa je (yakni hari ni) tak ada kelas pagi. Hari-hari lain semua ada kelas 8.30am. Kena pergi awal la ke kolej. Maksudnya kena bangun and siap lebih awal lagi la. Yikes!

Semalam dah masuk 2 kelas. Mood untuk mengajar masih dalam mode tak ada mood lagi. Hehehe. Minggu ni just bagi introduction je dulu. Lab nanti pun tak tau nak buat macam mana. Dah la saya ini buta Dreamweaver. Hohoho. Loqlaq la saya mengajar budak-budak tu nanti.

Ok la. Nak belajar Dreamweaver jap. Ciao.

2 responses »

  1. oo.. cikgu pon ada mode tamo mengajo eh?
    patut la masa skolah dulu, sy malas je nak masuk klas masa awal2 tahun, rupanya, cikgu pon sama.. hahaha!

  2. murni: iyolah…dah ‘cuti’ selama hampir 2 bulan…memang malas la nak mengajar…mood memang tak mari lagi…hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s