Minta derma

Standard

Last Thursday, kolej saya ni ada buat “Kempen Menderma Darah” (derma darah ye, bukan dara). Saya pun dah lama tak buat aktiviti menderma darah ni. Seingat saya the last time adalah masa kat UPM dulu. Oh, sungguh dah berkurun abad ye. So, bila lagi nak buat amal dengan percuma kan. Dengan jadual kelas yang packed, saya luangkan juga masa nak buat amal jariah (gila poyo ayat ni kan).

Nota kaki: Akak-akak misi tu ingat saya student kut. Depa dok panggil saya “Dik, dik”. Hoh, saya perasan muda sekejap.

3 responses »

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s