Edisi terjah KL suka-suki: Part Tres

Standard

Second day di KL.

Actually last day. Dah nak kena balik hari tu juga. But before head back to Ipoh, kita singgah satu lagi tempat. Hehehe. Oh, sebelum tu, kami posing-posing dulu kat rumah my sis-in-law.

En. Suami posing dengan motor idaman dia (eh, ni ke motor idaman Abang??)

Masih berposing dengan motor orang.

Tak banyak posing pun. Ingat nak snap gambor anak-anak kucing yang my sis-in-law bela tapi…tah…terlupa pulak. Hehehe. Then kami pun berangkat le ke destinasi yang seterusnya. Low Yat Plaza.

Masa on the way nak masuk ke KL tu, of course la kami nak kena lalu kat area sini dulu.

Tiba-tiba rindu la pulak kan kat sini.

Ni Lebuh Silikon. Tapi tak nampak pintu gerbang dekat pusat sukan tu la.

Berilmu, Berbakti.

Ini bukan fakulti saya. Ni fakulti En. Suami.

Ok la. Dah sampai Low Yat. Punya la dah berkurun abad tak ke sini. Dulu ni tempat lepak-lepak hujung minggu ni (ini tipu je ye…bukan tiap-tiap minggu pun). Tujuan? Mula-mula En. Suami kononnya nak cari digicam. Dia nak cari either Panasonic Lumix DMC FT2 or Sony DSC TX7.

Ini or

ini

Tapi last-last dua-dua pun tak beli. Lumix tu tak sampai Malaysia lagi. Tapi…tapi…tapi…kami singgah sini…

Buat apa? Beli barang la. Barang apa? Tu yang kat belakang tu.

Hannah dah buat muka bosan.

Muka orang eksaited sebab dah dapat barang idaman (siapa yang eksaited yang sebenarnya nih?).

Dah habis beli barang, apa lagi tunggu. Balik la. Sampai Ipoh, semua dah keletihan. Hohh…penats.

Oh, nak tunjuk hasil pembelian di Low Yat.

Taraa!

Whose? Of course mine! Yeay! Thanks En. Suami sebab tolong belikan dahulu. Ok la. Begitu la percutian saya masa cuti Maulidur Rasul hari tu. Hoishh. Lamanya saya nak update pasal percutian tu. Hihihi. Well, saya busy kalah bee. Ciao.

3 responses »

  1. wah..wah… dapat merah sebijik yek? best!!!!
    btw, aku pon ade blouse arcadia bunga merah tanah kelabu tuh… hik..

  2. J: I loike very much! Hehehe. Aku tau ko ada baju Arcadia tu tapi ko punya versi long sleeve kan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s