Shopping + playing

Standard

Hannah sekarang dah tak nak duduk dalam shopping cart lagi dah bila kami pergi buat marketing di Tesco or Giant. Dia nak tolak shopping cart tu sekali.

Gambar yang next pulak dia first time naik ride yang masuk token tu (seriously, I don’t know the exact name for that rides). Naik ni sebab tunggu En. Suami yang tengah buat urutan dengan kerusi urut Gintell. Sekali duduk 15 minit = RM5. Hannah takut naik rides ni. Kejap-kejap nak turun even benda alah tu tak stop lagi. Tapi dia tak nangis. And bila benda tu stop, dia nak lagi.

Kalau sesiapa noticed, Hannah naik sampai 3 rides. Tu pun En. Suami tak settle lagi “berurut”. Bila letak Hannah atas En. Suami masa tengah “berurut” tu, dia takmo. Jerit-jerit nak turun. Dia nak jalan-jalan. Saya la letih nak mengejarnya. Nyaris tak jadi Tarzan macam kat rumah je lagi. Kuikuikui.

Ok la. Ciao.

6 responses »

  1. aku ada 3 epal..kalu 2 epal aku nak naik benda alah tu, musti mcm anak ko kejap suka kejap tak..conpius aku..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s