Monthly Archives: April 2010

KPTM’s Multimedia Race 2010

Piawai

Venue: KPTM Ipoh dan sekitar Bandaraya Ipoh
Date: 3 April 2010

Ini cerita lama. Tapi nak story juga.

Ini first time saya menganjurkan sesuatu event. Dari zaman sekolah hingga masuk kolej dan bersambung di universiti sampai la dah kerja, ini yang pertama. Sumpah. Saya tak pernah anjur or organize any events before. Memang gelabah weh. Cuba nak buat yang terbaik.

Selepas beberapa kali tertangguh dek kerana beberapa masalah dan tahap kesibukan saya yang melampau, akhirnya, Alhamdulillah jadi juga. Walaupun tak besar mana, tapi saya bangga. Saya yang usahakan segalanya dengan pertolongan beberapa orang students.

Takmo story panjang, tengok gambar je la ye.

Hasil tak berapa creative saya

Nota kaki: Pictures curik dari Fesbuk Admal Decade.

Advertisements

Bored Sunday

Piawai

Puan Landaklaut tag saya. Saya bosan di hari Ahad lalu saya pun buat la.

DIRECTION:
+BOLD the statements that ARE true to you.
+ITALICIZE the statements that you WISH were true.
+Leave the fibs alone.
+Then, tag 5 people to do the same test.

•170cm tall.
•I don’t know what I want at the moment.
•I’m not happy.
•I hate my friends.
•I hate my life.
•I hate my grades.
•I can drive.
•I’m bored of driving.
•I love dancing.
•I go clubbing every week.
•Shopping is bullshit.
•I have a tattoo of a star.
•I got my navel pierced.
•I have friends that take drugs.
•90% of my friends smoke.
•I still hang out with my ex, even though our break up was rather nasty.
•I’m studying Fashion.
•I have a business running.
•I hate cartoons.
•I hate someone.
•I have 10 Lollipops handbags.
•I buy CLEO every month.
•My parents don’t know about my blog.
•I have an iPod.
•I don’t have faith in the current “one”.
•My school mates know about my FB.
•I wanted to be a fashion designer.
•I love rock emo bands.
•I hate it when people cancel last minute meet ups.
•My parents have faith in me.
•I’ve bought shoes this month.
•A blogger bitched about me before.
•I hate sports.
•I heart Italian food.
•I hate meeting new people.
•I hate nail polish.
•The mother bear gives me hugs.
•People should start appreciating me.
•High school was the worst time of my life.
•I have red hair.
•One Utama is my second home.
•I’m a guy.
•I’m scared of my Biology result exam which I’m going to face someday tomorrow.
•I hate vacations.
•We’ll last
•I believe in long distance relationships.
•I’m going to get high and smoke weed one day soon.
•I’ve robbed an old lady.
•I’m starting to like applying make-up.
•I was a tomboy.
•At times I think I still am a tomboy.
•I love bitching about people behind their backs
•I still have a best friend.
•I have a cat.
•I hate surprise parties.
•I hate planning parties.
•I’m hot
•I’m a sinner.
•I’ve got a DS light.
•I have a Wii.
•I cant live without music.
•Video games are a waste of time.
•I miss the father bear.
•I love being in love.
•I know how to cook.
•Boys are assholes.
•I hate Math.
•I’m happy with what I have.
•I love horror films.
•I slept in my parents’ room for 3 days after watching Scream when I was a kid.
•My old friends keep in touch with me.
•I don’t read newspapers.
•The news is such a waste of time.
•Blogging is a waste of time.
•I hate animals.
•I can’t live without make-up
•I curse like a pirate.
•I’m happy with my 11 year old car.
•I hate people that are smart.
•I love Orange juice.
•I can’t drink for nuts.
•I believe that everyone in their teens have lost their virginity.
•I’ve got a new phone.
•I’m going to get a new pair of shoes by the end of this month.
•I love swimming.
•I haven’t worked out since March (bukan setakat March, macam dah tak pernah workout pun. :p)
•I think I’m fat
•I love my friends and family

Saya tak tahu nak tag sesiapa sebab Puan Landak dah tag Nana. Sesiapa rasa rajin nak buat, buat la. Saya beri keizinan. Hehehe.

1 April – Won’t Get Fooled Again

Piawai

April datang. Saya rasa saya sangat tidak produktif lately. Haishh…macam la busy sangat bagaikan menteri.

Anyway, saya dah lama tak main April Fools ni. Dah tua-tua ni macam tak berapa nak sesuai je nak buat pranks dekat orang kan. Baik la buat benda yang berfaedah lagi berguna. And of course, saya tak kena pranks dengan sesiapa even dengan my own students. Bagus. But, 11 years ago, tarikh 1 April is not an April Fools’ prank. That was when me and my fellow friends get our SPM’s result. Memang kompem bukan April Fools ye.

Oh, oh… suddenly saya teringat zaman sekolah dulu. If only I could turn back time (dah macam lirik lagu ‘Turn Back Time’ by Aqua pulak). Rindu la zaman sekolah. Rindu dengan kawan-kawan. Oh, saya macam nak jadi budak sekolah tingkatan 4 balik boleh ke? Why form 4? Sebab tak payah nak fikir pasal SPM sangat. Hahaha. Honeymoon year.

Ok la. Entah apa benda la yang saya repekkan ni. Ciao.

Nota kaki: Saya rindu kamu wahai BFFs ku sekalian. Bila boleh jumpa together-gether macam dulu-dulu?