1 April – Won’t Get Fooled Again

Standard

April datang. Saya rasa saya sangat tidak produktif lately. Haishh…macam la busy sangat bagaikan menteri.

Anyway, saya dah lama tak main April Fools ni. Dah tua-tua ni macam tak berapa nak sesuai je nak buat pranks dekat orang kan. Baik la buat benda yang berfaedah lagi berguna. And of course, saya tak kena pranks dengan sesiapa even dengan my own students. Bagus. But, 11 years ago, tarikh 1 April is not an April Fools’ prank. That was when me and my fellow friends get our SPM’s result. Memang kompem bukan April Fools ye.

Oh, oh… suddenly saya teringat zaman sekolah dulu. If only I could turn back time (dah macam lirik lagu ‘Turn Back Time’ by Aqua pulak). Rindu la zaman sekolah. Rindu dengan kawan-kawan. Oh, saya macam nak jadi budak sekolah tingkatan 4 balik boleh ke? Why form 4? Sebab tak payah nak fikir pasal SPM sangat. Hahaha. Honeymoon year.

Ok la. Entah apa benda la yang saya repekkan ni. Ciao.

Nota kaki: Saya rindu kamu wahai BFFs ku sekalian. Bila boleh jumpa together-gether macam dulu-dulu?

2 responses »

  1. weh, balqis aku x ingat pn bila result spm kite kuar…heheheh..tp mmg aku selalu terkenang zaman muda2 dulu kat sekolah…that was the time of my life…heheheh…tula, lame dah x togeder2…kot la klu bleh kita wat girls outing…kan ke best tu….hehehhe

  2. errkk… aku pon tak ingat. Yang aku ingat.. aku gelabah beruk masuk pagar sekolah sambil mata melilau carik muka-muka korang. Anyway, miss u guys too…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s