Jiwa kacau

Standard

Salam.

Final exam dah habis. Paper IDTM dah habis tanda. End result very…very…very…frustrated. Wuuuuu. Till this evening, saya dok mengejar students yang tak complete lagi coursework diorang just nak kurangkan percentage students yang fail. Haishhh. Ikutkan hati, nak biar je diorang tu fail. Tapi disebabkan saya insan yang berhati mulia (memang poyo gila la), saya tak sampai hati nak buat macam hati saya suruh buat.

Dah la. Tak mau cerita pasal exam dah.

Esok dan lusa saya cuti. Nak tenangkan jiwa (ni pun macam poyo juga). Esok ingat nak gi dating dengan En. Suami (saya paksa dia cuti juga). Nak tengok Ironman 2 (walaupun orang kata tak best). Lepas tu nak menghabiskan duit dekat Jusco sebab Jusco Ipoh ada JCard Day. Yehuuu! Itu lagi boleh menenangkan jiwa saya. Hahaha.

Ok la. Nak tidur dah. Tadi dah jenuh berdebar-debar tengok Malaysia lawan Denmark for Piala Thomas. Nanti separuh akhir nak tengok Malaysia lawan China pulak. Huh. Itu confirm lagi berdebar-debar.

Ciao.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s