Update Wishlist

Standard

Salam.

Saya baru je mengupdate wishlist saya. Ada yang dah berkurang sikit. Beberapa item dah boleh dipotong dari senarai. Tapi macam bila dah ada yang dipotong, ada pulak item baru yang akan masuk. Macam mana ni eh? Bila nak habis ni? Whoa. Ni senarai yang baru.

1. LV Tivoli PM <– ni kena tunggu gaji jadi 5-6k baru dapat beli kut sebab rege dia dalam USD pun dah seriban. Erkk!

2. Any Coach satchel or carryall <– ni bila gaji dah 4-5k.

3. Laptop <– dah dapat dah. Terima kasih.

4. Oven <– mahu Fagor or Teka punya boleh ke?

5. Tefal grill pan <– dah ada juga tapi nak tambah cookware Tefal yang lain lagi.

6. Stand mixer KitchenAid <– mahu kaler merah.

7. Full HD LCD tivi <– nak yang melekat kat dinding tuh.

8. DSLR camera <– ni saja ngengada memang nak sangat. Nikon D90 plis.

9. Walk-in closet <– yang Ikea punya pun ok je.

10. Ni kalau tambah benda-benda ngarut yang lain, mahu tak habis list ni kang.

Ok la. Kena stop kan list ni sampai sini je dulu. Nanti banyak sangat, tak tahu nak prioritize kan yang mana.

Ciao.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s