Jalan-jalan Genting: Part Uno

Standard

Saya dah pulang dari bercuti-cuti. Ala…pergi Genting je. Tak jauh mana pun. Ok la. Takmo cerita panjang. Tengok gambar sudah…

Ni singgah MV jap. Berdating-dating dengan BFFs. Time ni tengah tunggu Ticer Jaja.

Lunch kat Nando’s. Ye…seperti biasa misi adalah mencari makanan yang takde kat Ipoh kan…Muka semua tengah kebuluq. Hahaha.

1/4 Chicken. Flavour: Lemon & Herb. Sidelines: Coleslaw dan Potato Salad. Air saya try Sparkling Apple. Tapi saya rasa ayam Kenny Roger’s besar lagi. Side dish pun ada 3. Ni 2 je.

Hannah suka coleslaw dia. “Dap…dap”, kata Hannah.

Ticer Jaja tengah kempen MLM dekat Wahed.

Krispy Kreme. Bekal untuk dinner bila dah sampai atas nanti. Mostly kami ambil perisa coklat. Tapi saya rasa macam Big Apple best lagi. Choice pun lagi banyak.

First World Hotel. Errr…I mean First World’s parking lot.

Ni pun dinner juga. Dah la first time nak makan. Bila tanya kat Bangla yang kat kaunter tu apa sedap, dia buat dono je. Wuuu…last-last kami belasah je order. Saya order Chicken Teppanyaki Teriyaki. En. Suami order Chicken & Turkey Ham.

Ok la. Nanti sambung Part Dos la pulak ye.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s