Jalan-jalan Genting: Part Dos

Standard

Sambung cerita jalan-jalan.

The next day.

Ni time breakfast. Orang ramai tak ingat. Menu biasa-biasa je.

Anak dan bapa.

Bebas berlari sana-sini.

Time ni berjalan berdua-duaan dengan Hannah je.

CAK! Ngeee…

Dah kat atas tu la baru gedik-gedik nak buat fish spa. Nasib Hannah tengah tidur time ni. Tu pun nasib tak buat dengan foot and back massage sekali. Mau barai duit kalau buat yang tu jugak.

Hannah dah bangun. Lepas tu dok tunjuk-tunjuk kat air. “A-i! A-i!”

Nak bergambor dengan fountain rupanya.

Sekitar First World Plaza.

Kat Pavilion. Tak tau nak makan kat mana. Apa-apa misi mesti makan yang takde di Ipoh.

Last-last ke sini…Carl’s Junior.

True American’s burger. Besar weh. Jenuh nak habiskan. Mine – Portobello Mushroom. His – Double Western.

Muka kepenatan. Bila nak habis ni…

Dah kenyang, kita jalan-jalan pulak. Ni cubaan nak jadi model Warehouse and DKNY.

Dah penat jalan, kita duduk pulak.

Lepas duduk-duduk, sambung jalan-jalan dan posing-posing lagi.

Sebenarnya, dah tak larat nak jalan-jalan kat Pavilion tu. Tambahan tak ada kedai yang boleh masuk. Saya tak mampu nak tolak pintu butik-butik kat situ. Berat sangat. Hahaha. Tapi ada la beli sepasang kasut dan handbag dari Charles & Keith.

Ok la. Sambung di Part Tres pulak ye.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s