Hannah masuk kolej

Standard

Jumaat last 2 weeks, saya bawa Hannah datang ke kolej. Baby sitter Hannah cuti nak ke Penang. Anak buah suaminya nak kahwin. Mulanya En. Suami dah offer diri nak EL pada hari tersebut untuk jaga Hannah. Tapi tiba-tiba dia ada meeting penting selepas solat Jumaat tu. So, nak tak nak saya kena bawa juga Hannah ke kolej. Saya bukan tak boleh nak EL tapi nanti banyak sangat mak nenek yang nak kena soal jawabnya.

Nasib la sepanjang di kolej tu Hannah behave. Takde nak meragam ke. Dia syok dapat explore tempat baru. Kamu tengok je la gambar ye.

Belakang tu tempat Kak Yud. Senior lecturer kat situ. Tempat dia penuh dengan hasil kerja ex-students dan current students dia. Belakang tu je yang banyak barang. Meja dia kemas.

Jalan-jalan melihat kawasan sekitar.

Tengah main fridge magnet. Sorry la Hannah, mama takde fridge magnet kaler-kaler and cute-cute macam fridge magnet Auntie Reen.

Leka main magnet.

Siap dengan comforter, tikar, toys, bantal busuks, buku, majalah, etc. Memang picnic la. Hahaha.

Nanti boleh la bawak Hannah lagi. Tapi takut dia boring la tak ada kawan nak main.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s