Busy part berapa entah

Standard

Ok. Saya pun tak tahu apa yang busy sangat saya ni sampaikan entri untuk bulan Ogos hanya ada 2 saja. 2 SAJA! Entri untuk events yang berlaku di bulan Ogos pun saya tak ada. Haishh…macam terabai je pulak saya rasa blog ni.

Blog…saya tak mengabaikan kamu tau. Saya cuma sibuk dan buat-buat sibuk je. Jangan merajuk ye.

Ok la. Di sini saya just nak bagitau yang kami ada bibik baru. Tapi dia buat kerja sehari je. Lepas tu dah tak nak kerja dah. Dia nak main je. Hehehe…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s