Domino’s – The Delivery Expert finally arrived in Ipoh

Standard

Domino’s baru sampai Ipoh. Sampai-sampai, terus bukak 2 outlet. The maiden outlet di Medan Ipoh Bistari (satu row dengan Brothers dan Lorenzo). The other outlet di Medan Gopeng (satu row dengan CIMB).

Last time saya makan Domino’s masa zaman di UPM dulu. 2005. Huh, 5 years ago? Seingat saya di The Mines. Zaman tengah berkapel-kapel dengan En. Suami. Lepas tu dah tak makan dah. Ye la, dah balik Ipoh. Mana nak mencari Domino’s nya.

So, for dinner hari ni kami melantak Domino’s setelah 5 tahun tak makan. Ambil Deal 3 which consist of 2 regular pizzas, breadstix and 1.5l bottle of Coke.

Made fresh. Arrives fresh.

Meat Mania – beef pepperoni, beef sausages, ground beef, chicken potpourri sausages & olives

Extravaganzza – beef pepperoni, ground beef, onions, green pepper, mushroom & olives.

Jangan bandingkan Domino’s dengan Pizza Hut or Shakey’s (sayang dah tutup yang kat Tesco Station 18). Domino’s takde pan pizza (doh yang tebal tu). Semuanya doh nipis. Saya lagi suka sebab topping lebih banyak daripada doh. Dan Domino’s lebih kepada delivery rather than dine-in. So jangan terkejut bila tengok ruang dine-in yang hanya boleh accommodate less than 20 people per time  (tak silap saya ada 8 meja je).

Anyway, pada warga Ipoh yang masih belum merasa keenakkan thin crust Domino’s, sila la serbu outlet yang berdekatan atau telefon untuk penghantaran percuma – 1-300-888-333 atau boleh juga order secara online di sini. Oh, Domino’s lebih murah berbanding Pizza Hut. Dan tak ada tax. Bagaimana harga pada menu, begitu la harga pada bil.

Ok la. Ciao.

4 responses »

  1. oh. jangan lupa. dominos adalah terbaaek kalau beli dengan kupon. super duper cheap. hikhikhik

  2. kadang2 dia hantar kupon flyers ke rumah. tapi kan everytime beli dominos, dia akan lekatkan kupon pada kotak pizza.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s