2 tahun di sini

Standard

Saya baru perasan, sudah 2 tahun saya berblog. Tapi rasanya masih setahun jagung kut jika nak dibandingkan dengan bloggers lain yang dah bertahun-tahun makan asam garam blog.

Anyway, tiba-tiba terasa nak pindah ke tempat lain. Tapi sayang dengan sini. Nanti la. Tengok dulu macam mana. Ok la. Happy 2nd Anniversary My Story, My Life.

2 responses »

  1. pssttt… Balqis, jangan lupa bagi address eh… esok kite plan nak post magnet tu.. hehehe. Msg kat FB pun boleh.

    Btw kite wat digital scrapbooking dgn photoshop je. Background tu ada yang scan sendiri, ada yang save kat internet. Kite slalu visit Kevinandamanda.com / sahlinstudio.blogspot.com, ada byk freebies yang boleh guna… hehehe.

  2. phatgurl: dah email kat gmail dah. cuba check. oh, ingat kut ada guna software apa-apa ke untuk buat scrapbook tu. anyway, thanks.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s