Australia!

Standard

Saya bukan nak bercuti ke Australia apatah lagi baru balik daripada bercuti di sana. Tajuk tu cuma nak bagi cam gempak sikit je. Hahaha.

Semalam ada special mail sampai di peti pos rumah saya.


This is the special mail. Basah sikit sebab kena hujan.


Dan ini adalah isinya. Siap ada nota cinta lagi. *wink-wink*

Ok, last 2 weeks saya ada la masuk (I’m not sure whether I’m entering the contest or I just drop a comment) contest di sini. Simple je contestnya. Just bagi komen why you (err…I) really need the fridge magnet. Komen saya tak hebat mana pun. Tapi tak sangka pulak terpilih jadi pemenang (saya ni memang intan terpilih ke? Heh! Perasan!).

Anyway, thanks Meez Titie for picking me as one of the winners. Thanks for the fridge magnet juga. Ianya telah pun join the others. So, lepas ni buat la lagi contest ye. Boleh saya join lagi. Hehehe.


Sila abaikan segala mak nenek bil yang ada pada pintu fridge tersebut.

3 responses »

  1. sebenarnya… aku ada fridge magnet yg aku dah lama peram tak bagi-bagi kat ko… hehe… Tapi menda tu ade kat rumah aku kat KL.

    ko nak aku pos jugak ke???

  2. J: pos je la…
    meez titie: memang dah main pon…australia tinggal lia je, kangaroo jadi groo, boomerang jadi ang…hahaha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s