Vroomm…vroomm…

Standard

Mula-mula ingat nak letak semua gambar sepanjang pemasangan. Tapi saya malas nak transfer gambar dari henpon ke laptop. So letak yang masih berbungkus dan yang dah siap pasang je la ye.

Apa dia? Ini dia….

MPC-R1 Racing Simulator Cockpit

Semi-Bucket seat, Logitech G27 Racing Wheel (set of steering wheel, gear and pedals), main frame, and ButtKicker

Hannah dah tak sabar nak cuba-try-test

Kelmarin pergi KL, ambil benda ni la (selain ada kenduri kahwin). Kalau kamu nak tau harganya berapa untuk semua yang di dalam gambar pertama tu, boleh la ke sini. En. Suami ambil Racing Pack-4 + LCD Stand + ButtKicker. Kamu kira la sendiri kalau nak tau banyak mana poket En. Suami dah rabak. Hohoho. Pesanan saya 1 je: nanti takde duit, gigit la sikit-sikit steering wheel, frame, pedal, gear tu semua ye.

Ok la. Nanti saya letak pics saya tengah beraksi ye. Nak kena tunggu GT5 sampai hari ni (kut). Ciao.

3 responses »

  1. wow…gadget logitech mmg best & berkualiti tinggi. dulu saya sempat kerja ngan logitech 1 thn lebih jugak. mahal takpe kak tp mmg berbaloi-baloi😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s