Jalan-jalan Johor

Standard

Saya nak update blog tapi macam sangat malas walau hakikatnya sangat banyak masa untuk dibuang. Heh.

Ok. Saya ke Johor. Bukan untuk bersuka-suki. Apatah lagi nak menyeberang Tambak Johor itu (walau dalam hati sangatlah kepingin). Paling-paling pun dapat ke Jusco Tebrau City je.

Tujuan utama nak menghadiri walimah anak abang saya yang nombor 2. Hoh. Dah kahwin si Angah ni. Rasa macam kecik-kecik je lagi dulu sama macam saya (kami cuma beza 6 tahun je).

Anyaway, ada la beberapa perkara yang terjadi selepas hari walimah tu. Tapi tak perlu la saya ceritakan di sini. So, tengok gambar je la ye.


Abah pengantin

Omak pengantin


The menu – nasi putih, kerabu, gulai lemak nangka, ayam goreng berempah


kari kambing yang sangat umphh!


licin sudahhh…


Hannah dah start nak cranky


kek


The bride & groom


Emcee of the day


apa la yang saya suka sangat tu?


Hannah dah boring

3 beranak


Dengan pengantin


Kami, my mum and pengantin

Ok la. Nanti sambung cerita la pulak la. Ada cerita makan-makan pulak. Ciao.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s