Pasar ikan di Manhattan?

Standard

Masa jalan-jalan di Jusco Tebrau City hari tu, kami singgah makan di Pasar Ikan Manhattan (read: The Manhattan Fish Market). Sebab makan di sini? Macam biasa la. Must try something new and yang tak ada di Ipoh. Hahaha. Tapi saya rasa orang Ipoh yang selalu berulang ke KL dah jenuh kut melantak seafood kat situ kan. Saya je yang ketinggalan zaman sikit.

Ok la, cut the story short. Meh tengok gambar ye.


Pasar Ikan Manhattan

Hannah tengah fikir nak makan apa…

Makanan dah sampai…yummm…

Starter – Fried Country Mushrooms with Honey Cajun Mustard dipping

My drink – Tropical Breeze

His drink – Oreo Kaboom!

My main dish – Manhattan Grilled Norwegian Salmon with Garlic Herb Rice

His main dish – Manhattan Fish n’ Chips (En. Suami pilih ikan neil perch dan sumpah saya tak tau itu ikan apa)

Makanan tu, kami dah makan baru teringat nak snap gambar. Huhuhu. Bagi kami ok la kut menu dia. Saya memang kenyang sampai malam la. Harga pun ok. Not too pricey. Tak mahal macam makan kat Tony Roma’s hari tu. Dish saya tu, salmon dia memang besar. Puas hati. Nanti boleh datang makan lagi kut (entah bila-bilanya nak makan lagi).

Ok la. Sekian laporan makan-makan saya untuk kali ini. Ciao.

2 responses »

  1. Pingback: Masak-masak II « My Story, My Life

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s