Hannah is 2

Standard

Ok. Saya lewat hampir 2 minggu untuk entri ini.

Hannah dah 2 tahun. This year, there’s no celebration. Kami kan sibuk pergi Johor anak buah saya kahwin. So memang tak ada buat apa-apa untuk Hannah hatta tak sempat nak beli hadiah sekalipun (even dah nak 2 minggu pun still tak ada lagi hadiah untuk Hannah…kesian dia).

Anyway, dah big girl this little girl dulu. Cepat kan masa berlalu.

4 responses »

  1. cepatnya masa berlalu… dah 2 tahun dah budak kecik ni yer… happy belated birthday utk Hannah. Hugs & kisses juga utk dia…😉

  2. happy birthday hannah. semalam mama dia pegi jkad day tade beli apa apa untuk hannah ke?

    semoga hannah membesar dengan sihat jadi anak yang solehah, cemerlang dalam pelajaran dan berjaya dalam hidup

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s