365 days in 2011

Standard

Sebelum terlewat, Selamat Tahun Baru kepada semua.

Semester baru dah nak bermula next week. Saya akan kembali sibuk dan super sibuk. Next semester cuma akan mengajar 1 subjek sahaja iaitu MPM. Yehuu! Saya dah suka dengan MPM ni walau hakikatnya dulu rasa macam tak berapa nak gemor sangat. Biasala tu. Tak kenal maka tak cinta.

Dah. Tadi macam banyak sangat je nak cerita. Ni macam blank pulak. Ok la. Ada final paper nak kena buat. Ciao.

Nota kaki: Apa azam tahun baru korang?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s