New member

Standard

Me, En. Suami and Hannah will welcoming our new member of the clan this coming Syawal. InsyaAllah.

Nota kaki: We also will welcoming our second ‘grandchild’ on the same month (if I’m not mistaken).

7 responses »

  1. woit..byk yer buat test..ni nak kasi kompom btl2 nih hehe..apa2 pun congrat ya!!selamat menerima ahli baru…boy kot! jengjengjeng

  2. wahead: hahaha…memang nak bagi confirm betul-betul. Tapi aku rasa kali ni macam girl jugak je…tapi aku tak kisah kalau boy pun

    mizz titie: thanks! beza 3 bulan kut anak kita.

    Jaja: ni berjangkit dari orang opis. ada 6 orang yang tengah pregnant. dalam bilik aku ada 2 orang.

    shikin: thanks!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s