Bag Kereta Kuda bukan bag Jurulatih

Standard

Hooray! Akhirnya saya dah boleh kurangkan beberapa item dalam senarai wish list saya. Antaranya ialah bag jenama Kereta Kuda (bukan jenama Jurulatih ye adik-adik).

So, ini la yang saya berjaya rembat di kedai Kereta Kuda di OU last Saturday…


Madison dotted opt art top handle pouch

Walaupun beli yang paling murah (kalau dalam USD, patutnya murah la kan), tapi saya sangat berpuas hati sebab ianya yang pertama. Cumanya, ini adalah pilihan kedua. Pilihan pertama saya tu belum available lagi di Malaysia. Kata salesperson tu, mid March baru arrive. Kecewa la sekejap kan.

Ini pilihan pertama…


Kristin leather top handle pouch

Maybe next time la kut (kalau ada next time la kan). And next time nak order/pesan kat sesiapa yang nak pergi berfoya-foya di oversea. Sebabnya, kat Malaysia serius mahal! Ini semua tax and duty punya pasal. Cheesecake betul.

Next item yang nak dijadikan sasaran ialah ini…

One response »

  1. tak der la sini tak mahal sangat la cuba kalu nak dibandingkan dengan obersea sebabnya bila kita tuka balik matawang lebih kurang jer (sbb dah ada pengalaman beli beg tangan wife kat “luar” tu yang tau tu cuma sesetengah design tak masuk or sampai lagi kat sini tu yg tau tu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s