New year. New me?

Standard

…Nope!

Masih sama je kut.

Actually entri ni patut tulis semalam sebab semalam first day kerja di tahun 2012. Tapi sebab semalam sibuk bebenor dengan pendaftaran pelajar baharu (that I thought suppose to be today) dan malam dah penat bagai melayan kerenah anak-anak dan suami The Big Bang Theory season 2. Jadinya, hari ni la baru boleh nak menulis.

So, dah 2012. Kejap je kan. Nanti tup-tap-tup-tap dah bulan Disember. Dah nak 2013 pulak. Hoh baru masuk 2012, dah nak pikir 2013 pulak. Anyway, saya dah start kerja semalam setelah cuti-cuti-duduk-lepak-di-rumah since last year. Here comes the last year joke. Saya cuti 2 minggu dari 19 Disember sampai 2 Januari. Betul la dari tahun lepas kan? Huhuhu. Sangat malas okey nak kerja. Next week pulak dah nak start mengajor. Lagi double malas!

Hari ni setengah hari dok mengemas workstation. Rupa-rupanya selama 2 1/2 tahun ni, banyak sampah sarap saya dah kumpul. Syabas betti! Satu beg plastik hitam tu jugak la sampah sarap saya buang. Mostly papers. Sangat tak earth friendly ye saya ni. Kalo recycle kan bagus. Tapi ada juga papers yang baru guna one sided saya simpan balik. Bakal jadi sampah for the next 2 years la tu. So, bila workstation dah kemas dan tak serabut lagi, saya pun suka! Yeay! Baru semangat nak bekerja kan, kan, kan? I bet the next 2 days akan bersepah balik.

Harap dapat bertahan sampai ke hujung semester. Harapnyalah. InsyaAllah.

Okey la. Dah uBuntu nak tulis apa. Ni la akibatnya dah lama tak menulis. Esok la sambung.

K bai.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s