Wishlist for 2012

Standard

Salam semua.

Hari ni nak cerita pasal wishlist. Kalo ada yang ingat, ini wishlist saya pada tahun 2010. Tahun 2011 tak buat wishlist. Malas.

So, tahun ni nak kembali buat wishlist. Nak update yang lama tu jugak. Ada antaranya yang dah dapat tapi tak buang lagi. Nak tambah yang baru lagi. Hohoho. Suka je kan buat wishlist ni. Barangnya dapat tak dapat, belakang kira. Biar berangan sampai langit ke tujuh!

Nikon 1 J1. Compact camera with interchangeable lens. Dah takmo DSLR. Very the big and heavy nak bawak sana sini. Nak masuk dalam henbeg I yang dah sedia besar tu pun tak muat. Wajib kaler merah.

Smartassphone. Saja mengada walau hakikat Nokia 5800 XpressMusic masih boleh berfungsi dengan agak jayanya.  Nak try guna Android punya OS. Kalo ada warna merah lagi I loikee.

SK-II. Bukan nak the whole set macam kat atas ni (tapi kalo ada moolah lebih boleh la kut). Takat dapat beli Facial Essence Treatment (a.k.a Miracle Water) dia sebotol cukup la. Bila umur dah masuk 30an ni, rasanya layak la kut nak guna jenama yang mehe sikit. Dulu tak mampu.

Mountain bike. Sebab En. Suami pun ada, so saya pun nak satu jugak. Yang sebelah atas tu Giant Revel. Yang bawah tu pulak GT Laguna. Ini pun kira macam mengada-ngada jugak la. Entah bila-bila nak pergi mengayuhnya, tak tau la.

Ni je la dulu kut wishlist saya. Nanti kut teringat benda lain, boleh la update lagi. Hahaha.

Kbai.

2 responses »

  1. Dulu kat Parkson boleh buat installment 0% interest kalau beli SKII, now tak sure. Tapi harga dia dah naik banyak sangat if compared to dulu. Papepun, Essence tu memang the best. SA pun bitau, kalau tukar pencuci muka brand lain takpe tapi Essence jangan tinggal🙂

  2. phatgurl: oh, kita takde la sampai nak buat installment…just nak beli miracle water tu je..heee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s