The Red Shoe

Standard

After nearly a year of searching, finally found the perfect red shoe to replace this red shoe yang dah kena tong-sampahkan sebab dah rosak. Yeay!

Terjumpa di Nose Aeon Station 18. First time pergi, a bit hesitate nak beli. A little too high for me. 5 inch heel and 1 inch platform. Risau tak reti nak balance masa jalan.

Second time pergi, dah tak fikir panjang dah. Terus beli je. Hahaha. Esok tu terus pakai ke kolej. Nah, mak budak yang kemetot ni terus tambah 5 inch uolls. Nasib ok masa berjalan. Nak berlari-lari anak pun boleh.

Terdapat di dalam warna hitam dan putih juga. Got another shoe yang catching my eyes as well. Suede peep toe platform heel warna pink and turquoise. Sooo colour block. Tapi…dah tak cukup moolah nak beli. Ngeheehee. Lain kali la.

Apa-apa pun, mak puas hati noks!

One response »

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s