Monthly Archives: April 2012

Wordless Wednesday: Cinta saya

Piawai

Advertisements

Garage sale!

Piawai

Saya nak let go beberapa pakaian lama yang dah tak muat nak pakai (mak dah gemoks uollss). Ada handbag juga.  All mostly in very good condition. Ada yang tak pernah pakai lagi.

Please add RM6 for postage. Nak self pick-up pun boleh. Area Ipoh je la ye.

First come first serve basis. If interested email me @ adeqs_15@yahoo.com

Charles & Keith Handbag

Condition: Used (several times only)

Retail Price: RM180++

Selling Price: RM100 only!

Status: Sold to Miss J

The Poplook (Poppy) Red Prep Pleat Blouse

Size: Free (fits size S & M)

Condition: New without tag

Retail Price: RM59

Selling Price: RM40 only!

Status: Sold to Wani

edc by Esprit Skinny Jeans

Size: 38/M

Condition: Used (worn several times only)

Retail Price: RM160++

Selling Price: RM40 only!

Status: Sold to Zura

Chiffon Skirt from Old Blossom Box

Size: Free (tall S & M girl, skirt become midi. petite S & M girl, skirt become maxi)

Condition: New without tag

Retail Price: RM79

Selling Price: RM50 only!

Status: Available

Electric Blue Shirt

Size: L (small fitting, fits S & M size)

Condition: New with tag

Retail Price: RM28

Selling Price: RM15 only!

Status: Sold to Wani

The Red Shoe

Piawai

After nearly a year of searching, finally found the perfect red shoe to replace this red shoe yang dah kena tong-sampahkan sebab dah rosak. Yeay!

Terjumpa di Nose Aeon Station 18. First time pergi, a bit hesitate nak beli. A little too high for me. 5 inch heel and 1 inch platform. Risau tak reti nak balance masa jalan.

Second time pergi, dah tak fikir panjang dah. Terus beli je. Hahaha. Esok tu terus pakai ke kolej. Nah, mak budak yang kemetot ni terus tambah 5 inch uolls. Nasib ok masa berjalan. Nak berlari-lari anak pun boleh.

Terdapat di dalam warna hitam dan putih juga. Got another shoe yang catching my eyes as well. Suede peep toe platform heel warna pink and turquoise. Sooo colour block. Tapi…dah tak cukup moolah nak beli. Ngeheehee. Lain kali la.

Apa-apa pun, mak puas hati noks!